Menjar en Santa Perpètua de Mogoda

Restaurant a Santa perpètua de Mogoda

Can Llobet és un restaurant a Santa Perpètua de Mogoda especialitzat en carns a la brasa

Estàs organitzant un dinar amb els amics i no saps on anar? Vens a Santa Perpètua de Mogoda de visita i vols anar a dinar a un bon restaurant? Vols sorprendre a la teva parella amb un dinar espectacular? Al Restaurant Can Llobet donem resposta a totes aquestes preguntes amb les nostres propostes culinàries, autèntiques delícies gastronòmiques que faran que tots els comensals que vinguin a visitar-nos gaudeixin com mai ho han fet.

Dinars amb un toc únic. T'esperem

Som un restaurant a Santa Perpètua de Mogoda que des de 1982 es dedica a oferir dinars per tots els gustos. Hem utilitzat la base de les receptes més tradicionals i les hem modificat amb ingredients diferents i amb matèries primeres de la zona, el que ha donat lloc a unes propostes especials i úniques. No et pots marxar del nostre establiment sense haver tastat les exquisides carns a la brasa, els peixos o els nostres arrosos fets amb tota la cura.

A part dels plats cuidats i acurats, també ens preocupem per l'ambient del nostre local i ens agrada dir-te que en això també et sorprendrem. Hem bolcat la nostra ànima i sentiments en aquest negoci i prova d'això és que de les nostres parets pengen quadres fets per en Salvador, un dels amos del restaurant. A més a més, trenquem amb la monotonia tradicional amb un ambient minimalista i modern, on la il•luminació és constant.

Santa-Perpètua-de-Mogoda-restaurants

Com és la nostra cuina?

La cuina del nostre restaurant a Santa Perpètua de Mogoda és mediterrània i catalana a la vegada, ja que utilitzem les receptes de tota la vida i incorporem les matèries primeres de la zona, donant un toc únic i especial.

Peus de porc a la brasa, carns a la brasa, bacallà... Tot el que et vingui de gust i molt més ho podràs tastar al Restaurant Can Llobet. No t'oblidis de fer la teva reserva de taula abans de venir a veure'ns i gaudeix d'un dinar esplèndid. Nosaltres ens encarreguem d'això.

Restaurant Can Llobet

  Carrer Doctor Robert, 1,
Santa Perpètua de Mogoda, 08130, (Barcelona)

  93 560 00 88

Social media

   

QR Code